Kôrová pizza: Chrumkavý trend
Kôrová pizza je novým hitom v gastronómii, ktorý spája tradičné remeselné pečenie s modernými kulinárskymi trendmi. Tento typ pizze si získava srdcia gurmánov svojou jedinečnou chrumkavosťou a bohatou, intenzívnou chuťou. Kôrová pizza je výnimočná nielen svojím vzhľadom, ale aj spôsobom prípravy, ktorý zdôrazňuje prirodzené chute cesta, omáčky a oblohy.
Najnovšie články
Pizza Margherita
1. júla 2025
Pizza Margherita nie je len jedlom – je symbolom Talianska, kulinárskej tradície a elegancie v jednoduchosti. Táto ikonická pizza, ktorá vznikla už v 19. storočí, si dodnes udržiava
Pizza s ananásom: Sladko-slaná kombinácia
2. júna 2025
Pizza s ananásom — pre niekoho kulinárska lahôdka, pre iného gastronomický hriech. Bez ohľadu na to, ku ktorej strane patríte, je nepopierateľné, že táto kontroverzná kombinácia má svoje stabilné mies
Pizza s morskými plodmi
5. mája 2025
Pizza s morskými plodmi je výnimočnou kombináciou tradičného talianskeho jedla a sviežej chuti mora. Jej obľuba rastie najmä medzi gurmánmi, ktorí hľadajú ľahšiu, no pritom chuťovo bohatú alternatívu
Lokality
Banskobystrický kraj
Banská Bystrica
Bratislava
Bratislavský kraj
Devínska Nová Ves
Dúbravka
Košice
Košický kraj
Lamač
Martin
Nitra
Nitriansky kraj
Nové Mesto
Petržalka
Prešov
Prešovský kraj
Prievidza
Rača
Rusovce
Ružinov
Staré Mesto
Topoľčany
Trenčiansky kraj
Trnava
Trnavský kraj
Vrútky
Žilina
Žilinský kraj